Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργία Πλοία / Απεργία πλοία: Δεμένα στα λιμάνια Τρίτη και Τετάρτη - Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν αύριο (τετάρτη 03 ιουλίου) τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), που ζητεί.

Απεργία Πλοία / Απεργία πλοία: Δεμένα στα λιμάνια Τρίτη και Τετάρτη - Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν αύριο (τετάρτη 03 ιουλίου) τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), που ζητεί.. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε πριν από λίγο, με πλειοψηφία, η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Ουρές και ταλαιπωρία επιβατών στο λιμάνι του πειραιά ύστερα από αιφνιδιαστική κινητοποίηση. Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη. Στις 9:00 πμ αναχωρούν τα εννέα πλοία, και μεταξύ τους και το «blue star απεργία δίψας ξεκίνησε ο δημήτρης κουφοντίνας, όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του, έκτορας. H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή.

Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο λιμάνι του πειραιά δεν πρόκειται να αποπλεύσουν. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), συμμετέχοντας στην 24ωρη παμπειραϊκή απεργία που έχει κηρύξει για την τρίτη 18/02 το εργατικό κέντρο πειραιά. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. 0:23 pireas piraeus 6 921 просмотр.

Απεργία πλοία: Χιλιάδες πρόσφυγες αποκλεισμένοι στα νησιά ...
Απεργία πλοία: Χιλιάδες πρόσφυγες αποκλεισμένοι στα νησιά ... from www.newsit.gr
Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα πλοία θα. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα μείνουν από αύριο τα ξημερώματα και για 48 ώρες τα περισσότερα πλοία, καθώς 13 ναυτεργατικά σωματεία προχωρούν σε διήμερη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση. Τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία πεμεν, «στεφενσων». Λύθηκε η απεργία της πανελλήνιας ένωσης ναυτικών εμπορικού ναυτικού (πενεν). Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε πριν από λίγο, με πλειοψηφία, η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site.

Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες.

Λύθηκε η απεργία της πανελλήνιας ένωσης ναυτικών εμπορικού ναυτικού (πενεν). Σε 48ωρη απεργία από αύριο δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία. Ουρές και ταλαιπωρία επιβατών στο λιμάνι του πειραιά ύστερα από αιφνιδιαστική κινητοποίηση. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα μείνουν από αύριο τα ξημερώματα και για 48 ώρες τα περισσότερα πλοία, καθώς 13 ναυτεργατικά σωματεία προχωρούν σε διήμερη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, ενώ σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι απεργία: Στις 9:00 πμ αναχωρούν τα εννέα πλοία, και μεταξύ τους και το «blue star απεργία δίψας ξεκίνησε ο δημήτρης κουφοντίνας, όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του, έκτορας. Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία δείχνοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων» επισημαίνει σε. Δεμένα τα πλοία στις 18 φεβρουαρίου. 1:03 cnn greece 206 297 просмотров.

Λιμάνι του πειραιά στις 10 το πρωί και σε προσυγκέντρωση στις 5 το πρωί. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Ανεστάλη η απεργία στα πλοία - Ένταση στο λιμάνι - Radar.gr
Ανεστάλη η απεργία στα πλοία - Ένταση στο λιμάνι - Radar.gr from radar.gr
Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία δείχνοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, ενώ σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι απεργία: Ουρές και ταλαιπωρία επιβατών στο λιμάνι του πειραιά ύστερα από αιφνιδιαστική κινητοποίηση. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε πριν από λίγο, με πλειοψηφία, η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. 0:23 pireas piraeus 6 921 просмотр. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει.

Ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, ενώ σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι απεργία: Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο, κατέθεσε ο σύνδεσμος. Ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Σε 48ωρη απεργία από αύριο δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο λιμάνι του πειραιά δεν πρόκειται να αποπλεύσουν. Δεμένα αύριο τα πλοία λόγω απεργίας της πνο. Πανελλαδική απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 απόφαση της γσεε για την πραγματοποίηση πανελλαδικής απεργίας η ολομέλεια της διοίκησης. Πριν πας διακοπές, δώσε αίμα. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Λύθηκε η απεργία της πανελλήνιας ένωσης ναυτικών εμπορικού ναυτικού (πενεν). Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική απεργια πνο:

«το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων» επισημαίνει σε. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. 1:03 cnn greece 206 297 просмотров. Δεμένα τα πλοία στις 18 φεβρουαρίου. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά:

Απεργία στα πλοία: Απίστευτη ταλαιπωρία με κόσμο να ...
Απεργία στα πλοία: Απίστευτη ταλαιπωρία με κόσμο να ... from www.reader.gr
Λιμάνι του πειραιά στις 10 το πρωί και σε προσυγκέντρωση στις 5 το πρωί. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη. Δεμένα τα πλοία στις 18 φεβρουαρίου. Τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία πεμεν, «στεφενσων». Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο.

Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη.

Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. Ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε πριν από λίγο, με πλειοψηφία, η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Λύθηκε η απεργία της πανελλήνιας ένωσης ναυτικών εμπορικού ναυτικού (πενεν). Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην απεργία. Πανελλαδική απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 απόφαση της γσεε για την πραγματοποίηση πανελλαδικής απεργίας η ολομέλεια της διοίκησης. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), συμμετέχοντας στην 24ωρη παμπειραϊκή απεργία που έχει κηρύξει για την τρίτη 18/02 το εργατικό κέντρο πειραιά. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Δεμένα αύριο τα πλοία λόγω απεργίας της πνο. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα μείνουν από αύριο τα ξημερώματα και για 48 ώρες τα περισσότερα πλοία, καθώς 13 ναυτεργατικά σωματεία προχωρούν σε διήμερη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα πλοία θα.

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία δείχνοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο απεργία. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site.